Scheiden

Als je gaat scheiden gaat iedereen in het gezin er last van krijgen, hoe ga je er voor zorgen dat die last zo klein mogelijk blijft?

Communiceren is het magische woord, je hoeft echt niet als vrienden uit elkaar te gaan maar in het belang van iedereen dicht bij jullie is het ontzettend belangrijk om goed met elkaar te blijven praten. Hoe je het ook wendt of keert, als jullie kinderen hebben zullen jullie met elkaar verbonden zijn.

De kinderen zijn uit liefde geboren, dat jullie liefde er niet voldoende meer is mag geen reden zijn dat de kinderen het gevoel krijgen een keuze te moeten maken voor papa of mama. Ze hebben het recht om van allebei evenveel te houden.

Ook is het goed om na te denken wat je de kinderen verteld en wat het belang hierbij is. Ik snap echt wel dat je de behoefte hebt om je verhaal kwijt te kunnen als je boos bent maar alsjeblieft doe dat niet tegen de kinderen.

Persoonlijk leiderschap

Aan dit alles zit ook persoonlijk leiderschap aan vast. Alles start bij jou, ik snap het wel als je nu zegt maar de ander luistert niet naar me. Met deze gedachte kom je niet verder, wees het goede voorbeeld.
Mocht je het idee hebben dat je er niet uit komt neem dan contact met me op.

Willen jullie met elkaar blijven praten en op een juiste manier met elkaar om blijven gaan maar weten jullie niet zo goed hoe.

Neem dan contact op.

Scheiden