Superhelden cafe

Voor gescheiden mannen en vrouwen die te maken hebben met een vechtscheiding, ouderverstoting of juist een echtscheiding in harmonie achter de rug hebben en daar hun verhaal over kwijt willen.

Superhelden-café is ontstaan omdat ik mensen een forum wil bieden die te maken hebben met een vechtscheiding, ouderverstoting.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe je níet moet scheiden, maar ik weet wel hoe ik het gehad had willen hebben.

Uit mijn eerste huwelijk heb ik twee kinderen waarvan ik er eentje in de afgelopen tien jaar slechts vier keer heb gezien. Tijdenlang heb ik gedacht dat ik de enige was in mijn situatie maar oh, wat had ik het mis.

Superhelden komen samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen over hoe zij de scheiding hebben ervaren en om van elkaar te leren. Vooral níet om medelijden met elkaar te hebben. De focus ligt op er zijn voor elkaar en het vinden van bevestiging dat je niet de enige bent.

Iedere maand is er een samenkomst. Afhankelijk van het weer is deze binnen in de coachruimte of buiten rond de vuurhaard, eventueel met een wandeling in het bos. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we de tijd om met elkaar te zijn.

Superhelden cafe